שניצל דג ופירה חלום

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת קפה ושוקולד פרווה

60 דקות

קושי: קל

21 יוני

סינבון קלאסי

90 דקות

קושי: בינוני

27 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נחמם סיר עם מים ומלח, נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לרבעים, נבשל את תפוחי האדמה עד שמתרככים לגמרי.
  2. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים נכין את השניצל דג-
    אם יש צורך לדקק את הדג אז בעזרת סכין חדה אז נחתוך לפרפר.
  3. בקערה נניח את כל חומרי הבלילה ונערבב, נכניס את הדגים.
  4. לציפוי- בקערה רחבה נניח פירורי לחם, שומשום ומלח ונערבב לאחר הטבילה בביצה נעביר לציפוי בפירורי לחם ונהדק היטב את הדג לפירורי לחם עד קבלת ציפוי אחיד.
  5. נחמם מחבת עם שמן ונטגן את השניצלים עד הזהבה מכל צד, נוציא לרשת צינון.
  6. נחזור לפירה-
    לאחר שתפוחי האדמה התבשלו נכבה את האש.
  7. נעביר את תפוחי האדמה במסננת לקבלת פירה חלק ככל הניתן, נוסיף חמאה ונערבב עד שנמסה, נוסיף מלח וחלב חם ונערבב עד קבלת פירה חלק וקרמי מאוד.
    נגיש בצלחת עם השניצל ועירית קצוצה מעל זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי