@a.bake.and.cake שמרים במילוי בראוניז! לבצק- 500 גרם קמח חצי כוס סוכר = 100 גרם 25 גרם שמרים טריים / 8 גרם שמרים יבשים (כף) ביצה l 100 מ״ל שמנת חמוצה 3/4 כוס חלב = 160 גרם 100 גרם חמאה 2/3 כף מלח = 7 גרם למלית בראוניז- 200 גרם חמאה 200 גרם שוקולד מריר 50% מימונס 2 ביצים חצי כוס סוכר לבן = 100 גרם 1 כוס סוכר חום = 240 גרם 1 כוס קמח = 130 גרם חצי כוס קקאו = 65 גרם לגלייז- 100 גרם שוקולד לבן מימונס 150 גרם שמנת להקצפה 38% 3 כפות גבינת שמנת 25-30% אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הבצק- בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, שמרים וקמח. נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד. נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה). למלית בראוניז- בקערה נניח חמאה ושוקולד מריר ונמיס בפולסים במיקרו, נוסיף סוכר לבן וחום ונערבב טוב לאיחוד, נוסיף ביצים ונערבב, לבסוף נוסיף את הקקאו והקמח ונערבב עד קבלת הלילה חלקה. נכין את הגלייז מראש- נמיס יחד בפולסים במיקרו שמנת ושוקולד לבן ונערבב, נוסיף גבינת שמנת ונערבב טוב, את הגלייז השמור במקרר עד השימוש. לאחר שהבצק תפח נחלק אותו ל2, כל חתיכת בצק נרדד על משטח עם מעט קמח למלבן אחיד, נמרח ממלית הבראוניז ובעזרת גלגלת פיצה נפרוס לרצועות שוות, נגלגל לשבלולים ונניח בתבנית המתאימה לאפייה, נתפיח כ35 דקות ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ35-40 דקות עד קבלת גוון זהוב ויפה. נוציא מאפייה ונניח מעל את הגלייז שהכנו, ניתן לקשט עם שוקולד חלב וזה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף @maimon’s #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי