שושני שמרים במילוי קצף ונוטלה

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

מריטוצו מופחת סוכר

90 דקות

קושי: בינוני

4 ינואר

מגוון עוגיות למשלוח מנות

60 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

רכיבים

שושני שמרים במילוי קצף ונוטלה- אז עוגיות שושני הקצף שכולנו מכירים ומכינים לפני כיפור עשו לי חשק להכין את העוגה הזו! בצק בריוש במילוי קצף מרנג ונוטלה, זה יוצא פשוט ואווו!

הוראות הכנה

שושני שמרים במילוי קצף ונוטלה- אז עוגיות שושני הקצף שכולנו מכירים ומכינים לפני כיפור עשו לי חשק להכין את העוגה הזו! בצק בריוש במילוי קצף מרנג ונוטלה, זה יוצא פשוט ואווו!

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערת המיקסר נניח מים, שמרים, סוכר, שמנת חמוצה, ביצה, קמח ומלח ונפעיל על מהירות בינונית כ3 דקות.
  2. לאחר 3 דקות נעלה את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה חמאה נמשיך בלישה כ8 דקות.
  3. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה או שמומלץ לילה במקרר.
  4. כמה דקות לפני שהבצק סיים לתפוח נכין את המילוי-
    בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים, נפעיל את המיקסר כדקה עד קבלת בועות, ונתחיל להוסיף בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף תפוח ויציב.
  5. בסוף נוסיף את הפודינג ונפעיל כדקה עד איחוד.
  6. נחלק את הבצק ל2 חלקים,
    כל חלק נרדד למלבן דק, נמרח שכבה של ממרח נוטלה ומעל נמרח את המרנג.
  7. נגלגל את הבצק מהצד הרחב של המלבן לגליל ונחתוך את הגליל לשבלולים בגודל שווה.
  8. נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה, נתפיח בתבנית כ25 דקות, נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ35 דקות או עד השחמה מלמעלה ומלמטה.
  9. ניתן לצפות במי סוכר אך לא חייב, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי