בקערה נניח ממרח פיסטוק ושיערות קדאיף ונערבב טוב יחד עד איחוד ונשמור בצד.
לשוקולד- (אני טימפררתי את השוקולד שזה תהליך יותר מקצועי בעבודה עם שוקולד מי שיודע ורוצה יכול לעשות בשיטה הזו)
בשיטה הפשוטה יותר-
נמיס את השוקולד בפולסים במיקרו וניצוק לתבנית שוקולד מתאימה נדפוק מעט שהשוקולד יכנס לכל החריצים של התבנית ונהפוך כדי להוריד את שאריות השוקולד המיותרות, בעזרת פלטה ניישר וננקה את התבנית,
נכניס למקפיא למספר דקות, נוציא ונמלא במילוי של הפיסטוק וניישר עם פלטה, נזלף מעל עוד שוקולד מומס ונוריד את שאריות השוקולד בעזרת פלטה, נכניס למקפיא עד שהשוקולד מתקשה ואז נחלץ מהתבנית בזהירות.
זה הכל תהנו!