ריזוטו פטריות קרמי

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake ריזוטו פטריות קרמי🤍 כל מה שצריך- 20 גרם חמאה 2 כפות שמן זית 2 סלסלאות פטריות פורטובלה 4 בצלי שאלוט 6 שיני שום 2 כוסות אורז לריזוטו מסוג ארבוריו ענף טימין רבע כוס יין לבן חצי ליטר ציר ירקות או מים 250 מ”ל שמנת להקצפה 38% 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: בסיר על חום בינוני נשים חמאה ושמן זית, נוסיף פטריות חתוכות ונטגן מספר דקות, נוסיף בצלי שאלוט קצוצים, שום כתוש ויטמין ונערבב כדקה, נוסיף יין ונביא לביעבוע ואידוי של הנוזלים. נוסיף את האורז ונערבב, נוסיף ציר ירקות/ מים עד כיסוי ונערבב על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים והאורז שתה את הנוזלים, שוב נוסיף ציר ירקות/ מים בכל פעם קצת עד שהריזוטו שותה את הנוזלים, כך נמשיך עד שנגיע למידת העשייה הרצוייה. נתבל במלח ופלפל, ובסוף נוסיף את השמנת ונצמצם מעט, נכבה את האש ונוסיף פרמז׳ן וקובית חמאה ונערבב עד קבלת ריזוטו קרמי מאוד. זה הכל, תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

באסקית לוטוס

120 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

חמין

60 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

הוראות הכנה

  1. בסיר על חום בינוני נשים חמאה ושמן זית, נוסיף פטריות חתוכות ונטגן מספר דקות, נוסיף בצלי שאלוט קצוצים, שום כתוש ויטמין ונערבב כדקה, נוסיף יין ונביא לביעבוע ואידוי של הנוזלים.
  2. נוסיף את האורז ונערבב.
  3. נוסיף ציר ירקות/ מים עד כיסוי ונערבב על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים והאורז שתה את הנוזלים.
  4. ,שוב נוסיף ציר ירקות/ מים בכל פעם קצת עד שהריזוטו שותה את הנוזלים, כך נמשיך עד שנגיע למידת העשייה הרצוייה.
  5. נתבל במלח ופלפל, ובסוף נוסיף את השמנת ונצמצם מעט, נכבה את האש ונוסיף פרמז׳ן וקובית חמאה ונערבב עד קבלת ריזוטו קרמי מאוד.
    זה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי