קרוק מאדאם

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סושי שכבות

60 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

קאפקייקס שוקולד ואוראו

60 דקות

קושי: קל

23 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל ברוטב בשמל-
    במחבת נניח חמאה ונביא להמסה, נוסיף קמח ונערבב, נוסיף את החלב ונביא לרתיחה תוך כדי ערבוב נוסיף מלח ופלפל ונביא להסמכה של הרוטב ונכבה את האש.
  2. להרכבה-
    נניח פרוסת לחם ונמרח עליה שכבה יפה מהרוטב בשמל מעל נניח פרוסה של גאודה של גד ונסגור עם הפרוסה השניה.
  3. מעל נניח שכבה נוספת של רוטב בשמל וגבינת גאודה של גד מעל ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ18 דקות עד שהגבינה נמסה ומתקרמלת.
  4. במקביל נכין ביצת עין במחבת, נוציא את הקרוק מאדאם מהתנור ונניח מעל את הביצת עין.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי