נתחיל בתערובת הקציצות-
בקערה רחבה נניח פרגית טחונה, בצל, כוסברה, פטרוזיליה, פירורי לחם, שום, ביצה, שמן זית ותבלינים, נערבב הכל בעזרת היידים עד קבלת תערובת אחידה.
ניצור קציצות בעזרת היידים ונטגן את הקציצות על מחבת עם שמן מכל צד עד הזהבה.
בסיר רחב עם שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף סלרי קצוץ ושום ונערבב מספר דקות.
נוסיף את התבלינים ונערבב, נוסיף אפונה ומים עד כיסוי ונבשל מספר דקות עד ביעבוע.
נוסיף את הקציצות לרוטב, נכסה את הסיר ונבשל כ-30 דקות על אש בינונית.
לבסוף נוסיף כוסברה קצוצה ונבשל עוד מספר דקות.
זה הכל תהנו!