נתחיל עם קציצות-
במעבד מזון טוחנים פילה דג אמנון ומניחים בקערה, מוסיפים שום כתוש, תבלינים, שמן, כוסברה קצוצה ופירורי לחם ושמים יחד לעיסה אחידה.
נעבור לרוטב-
בסיר רחב עם שמן מטגנים קלות שום שחתכנו, מוסיפים פלפל חריף פרוס ומטגנים על אש נמוכה,
מוסיפים גזר וסרטנים שחתכנו ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתרכך מעט
מוסיפים תבלינים ומעט שמן ומערבבים.
מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה לכמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
מכדררים את הקציצות ומכניסים לסיר, מכסים ומבשלים כ-20 דקות
פותחים ומוסיפים מעל כוסברה קצוצה, מוגש לצד קוסקוס
תהנו!