נתחיל בהכנת העיסה של הקציצות-
בקערה נניח בשר טחון, פירורי לחם, כוסברה קצוצה, בצל מגורד, תפוח אדמה מגורד, תבלינים ושמן, נלוש את הכל טוב טוב מספר דקות עד קבלת עיסה, נכסה ונכניס למקרר עד שימוש.
נעבור לרוטב-
במגש עם נייר אפייה נניח עגבניות, פלפל שושקה ופלפל חריף, נכניס לתנור על 180 מעלות טורבו כ35 דקות, נוציא ונצנן בחוץ, נקלף את הקליפות של הפלפלים והעגבניות וננקה מגרעינים, נחתוך את הפלפלים לחתיכות גסות ואת העגבניות נחתוך דק
במחבת עם שמן נטגן בצל קצוץ עד הזהבה, נוסיף פלפלים, עגבניות ושום קצוץ, נערבב הכל טוב.
נוסיף רסק עגבניות, סילאן ותבלינים ונערבב, נוסיף 600 מ״ל מים ונביא לרתיחה, נסגור את מכסה הסיר כ35 דקות על חום נמוך-בינוני.
נחזור לקציצות-
נוציא את עיסת הקציצות מהמקרר, נכדרר לקציצות בגודל שווה ונניח על תבנית עם נייר אפייה, נזלף מעל הקציצות שמן זית ונכניס לתנור כ20 דקות, נוציא את הקציצות מאפייה ונכניס ישר לרוטב, נבשל את הקציצות ברוטב כ30 דקות נוספות
וזה הכל תהנו!!
תגובה אחת
פשוט ללקק את האצבעות…🤩🤩