מכינים את הקנולי-
שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הקקאו, הסוכר, את הסודה לשתייה, החמאה, היין הלבן, חלמון הביצה ומלח.
מפעילים על מהירות בינונית מספר דקות עד שמתקבל בצק חלק ונעים, מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
לאחר המנוחה מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי מאוד מאוד דק ככל הניתן, קורצים עיגולים בקוטר 10 ומניחים על קונוסים מנירוסטה המיועדים לקנולי (ניתן לקנות בכל חנות אפייה).
מחממים שמן עמוק בסיר רחב לטמפרטורה של 165 מעלות ומטגנים את הקנולי כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפייה ושולפים בקלות את הקונוסים. מצננים.
מכינים את המילוי-
מניחים בקערת המיקסר/במיקסר יד את השמנת ואבקת הסוכר ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, מוספים את פודינג הווניל ומפעילים כחצי דקה.
שמים את הפיסטוקים הקצוצים בקערה.
ממלאים בעזרת שקית זילוף את הקנולי בקרם, טובלים בקערה עם הפיסטוקים את הפתחים של הקרם ומניחים בצלחת הגשה.