נתחיל בהכנת הבצק-
בקערת המיקסר עם וו לישה נניח קמח, שמרים, מים ושמן זית ונפעיל על מהירות נמוכה כ3 דקות.
נוסיף את המלח ונלוש על מהירות בינונית כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק נעים.
נשמן את הבצק, נכסה ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה.
לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל3 חלקים שווים, נקמח את הכדורים וניתן להם לנוח על השייש כ20 דקות.
לאחר המנוחה נפתח כל כדור בעזרת מערוך לצורת אליפסה, נשאיר שוליים חשופים ונמלא במרכז בממרח נוטלה וגבינת מסקרפונה, נסגור לצורת חצי ירח.
נהדק את השוליים ונגלגל את הסגירה, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש 250 מעלות חום טורבו כ13 דקות עד השחמה, נוציא ונפזר מעל אבקת סוכר, ניתן להגיש עם גלידה וניל, תהנו!