נתחיל בלהכין מראש את מילוי הגלידה-
ברינג קוטר 8 נניח 2 כדורי גלידה וניישר בעזרת כפית, נוציא את הרינג ונשמור בהקפאה עד ההרכבה (סה״כ 8 יחידות).
נעבור לעוגיות-
בקערה נניח חמאה רכה מאוד, סוכר דמררה, סוכר לבן ומחית וניל.
בעזרת מטרפה נערבב כ3 דקות עד הקרמה.
בקערה נערבב את הביצה והחלמון, נוסיף בהדרגה כל פעם קצת מתערובת הביצים לקערת החמאה והסוכר ונערבב.
נוסיף קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה ונערבב עד איחוד ולא יותר.
לבסוף נוסיף את שוקולד צ’יפס ונערבב עד קבלת בצק עוגיות.
נכניס את הבצק עוגיות כחצי שעה למקפיא, נוציא ונקרוץ עיגולים (50 גרם כל כדור) נניח את העיגולים על מגש ונכניס לעוד רבע שעה למקפיא (חשוב שהעוגיות יהיו קפואות כשהן נכנסות לתנור)
נסדר במרווחים על מגש עם נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות חום עליון תחתון כ15 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
להרכבה-
כאשר העוגיות התקררו לגמרי נתאים זוגות בגודל שווה, נוציא את הגלידה שהכנו מראש ונניח במרכז עוגיה גלידה, נסגור עם עוגיה נוספת.
לציפוי-
נמיס יחד שוקולד חלב ושמן, נצפה חצי קוקילידה בשוקולד ונניח על מגש עם נייר אפייה.