קונכיות פסטה ממלאות

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

שמרים קקאו ונוטלה

90 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

ריזוטו פטריות קרמי

40 דקות

קושי: קל

4 יולי

הוראות הכנה

  1. נבשל פסטה לפי הוראות היצרן, נסנן ונצנן.
  2. למילוי-
    נטחן במעבד מזון בזיליקום ושום, נוסיף ריקוטה, קשקבל ומלח ונערבב עד תערובת חלקה.
  3. נמלא את הקונכיות במילוי בעזרת כפית/ שקית זילוף.
  4. נעבור לרוטב-
    במחבת עם מעט שמן זית נטגן שום (בזהירות לא לשרוף) נוסיף עגבניות מרוסקות, בזיליקום, רסק עגבניות, מים ומלח ונבשל מספר דקות.
  5. נעביר את הרוטב לתבנית שמתאימה לאפייה ומעל נסדר את הקונכיות פסטה אחת ליד השנייה, נפזר מעל מוצרלה וגאודה ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ25 דקות.
    נוציא ונגיש.
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי