למילוי-
נטחן במעבד מזון בזיליקום ושום, נוסיף ריקוטה, קשקבל ומלח ונערבב עד תערובת חלקה.
נמלא את הקונכיות במילוי בעזרת כפית/ שקית זילוף.
נעבור לרוטב-
במחבת עם מעט שמן זית נטגן שום (בזהירות לא לשרוף) נוסיף עגבניות מרוסקות, בזיליקום, רסק עגבניות, מים ומלח ונבשל מספר דקות.
נעביר את הרוטב לתבנית שמתאימה לאפייה ומעל נסדר את הקונכיות פסטה אחת ליד השנייה, נפזר מעל מוצרלה וגאודה ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ25 דקות.
נוציא ונגיש.
תהנו!