בקערה המיקסר עם וו לישה נשים מים, שמרים, סוכר, שמן, קמח ומלח.
נפעיל את המיקסר על מהירות בינונית כ5 דקות, נגביר למהירות בינונית- גבוה כ7 דקות נוספות.
נניח את הבצק בקערה משומנת ונכנסה להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה)
לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל10 כדורים בגודל שווה, כל כדור נפתח בעזרת מערוך למלבן דק, נמרח בעזרת היידים שכבה דקה של חמאה/ מרגרינה רכה ונקפל צד אחד למרכז ואת הצד השני מעליו, נמרח מעט מרגרינה/ חמאה ונגלגל לגליל אחיד.
נניח את הקובנות בסיר של קובנה קוטר 22 משומן בחמאה/ מרגרינה, נכסה עם המכסה ונתפיח כ35 דקות.
נכניס את הסיר לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו 50 דקות, נוציא מאפייה ונצנן בחוץ.
נהפוך את הקובנה לצלחת הגשה ונחלץ מהסיר.
נגיש עם עגבניות מגורדות, שמנת חמוצה, סחוג, ביצים קשות ושום קונפי.
זה הכל תהנו!