קובה דלעת

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

בלונדיז קפה ופקאן

40 דקות

קושי: קל

18 אוגוסט

פסטה פלפלים ועגבניות שרופות

60 דקות

קושי: קל

9 אוקטובר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל במילוי-
    במחבת עם שמן נטגן בצל חתוך דק עד הזהבה, נוסיף את הבשר הטחון והתבלינים, נטגן עד שהבשר מחליף צבע וכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
  2. נעביר את הבשר לקערה רחבה ונכניס למקרר עד שהבשר מתקרר לגמרי.
  3. נעבור למעטפת-
    בקערה נניח סולת, מלח, שמן ואת המים נוסיף בהדרגה תוך כדי לישה, עד קבלת בצק נעים לעבודה, נכסה את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר עד שימוש.
  4. במקביל נכין את המרק של הקובה-
    בסיר סוטאז׳ עם מעט שמן נטגן בצל חתוך לרצועות עד הזהבה, נוסיף סלרי קצוץ ונערבב, נוסיף דלעת חתוכה לקוביות, עגבניות חתוכות, כוסברה קצוצה, רסק, תבלינים ומים עד כיסוי מלא, נסגור עם מכסה את הסיר ונבשל על אש נמוכה כ45 דקות.
  5. בזמן שהמרק מתבשל נגלגל את הקובות-
    נקח חתיכת בצק ונפתח אותה דק בעזרת היידים.
  6. בעזרת כף נניח 2 כפות מהמילוי במרכז, בעזרת הגב של הכף נהדק את המילוי לבצק ונשאיר שוליים נקיים.
  7. עם האצבעות נסגור את הקצוות ונוציא את שאריות הבצק המיותרות.
  8. נלחץ בעזרת היידים את הקובה כדי להוציא את שאריות האוויר שנוצרו בין הבשר לבצק ונגלגל לעיגול יפה ואחיד.
  9. נכניס את הקובות למרק נוסיף מיץ לימון ונבשל כ25 דקות.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי