קאפקייקס תות

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake לכבוד יום התות🍓 קבלו מתכון מוצלח של קאפקייקס תותים ושמנת שכל אחד חייב להכין. המתכון המלא נמצא עכשיו בסטורי 📲 ניתן למצוא גם בחיפוש בגוגל- ״פודי- קאפקייקס תותים ושמנת״ מה צריך? 3 ביצים M 3/4 כוס סוכר לבן 1/2 כוס שמן קנולה 1/2 כוס חלב 3% 1 1/2 כוסות קמח תופח מילוי תות 1/2 כוס מים 1 1/2 כפות קורנפלור 1/3 כוס סוכר לבן 380 גרם תותים חתוכים סנו סושי – שקית זיפר סליידר S 250 גרם גבינת מסקרפונה 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% 4 כפות אבקת סוכר 1כפית מחית וניל איך מכינים? 1.מכינים את המילוי: בקלחת (סיר עמוק ונמוך) שמים מים, קורנפלור, סוכר ותותים חתוכים. 2.מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה והסמכה של התערובת. 3.מורידים מהאש ומקררים מעט, טוחנים הכל יחד ומכניסים לשקית זיפר S סנו סושי, את השקית שומרים במקרר עד לשימוש. 4.מכינים את הקאפקייקס: בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים שמן וממשיכים לערבב. מוסיפים חלב וקמח וטורפים טוב עד קבלת בלילה חלקה. 5.מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. 6.בתבנית שקעים המתאימה לקאפקייקס מניחים מנז׳טים ויוצקים כ-3/4 גובה בלילה. 7.אופים בתנור למשך כ-25 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים. 8.מוציאים מהתנור את הקאפקייקס ומצננים. 9.מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים יחד גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר ווניל ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב. 10.מרכיבים את הקאפקייקס: בעזרת סכין יוצרים גומה בקאפקייקס וממלאים את מלית התות שהכנו במרכז. 11.בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל את קרם המסקרפונה ומשקטים עם תות מלמעלה. "התוכן בשיתוף עם @@Sano.il תוכן פרסומי ממומן" @Foody פודי ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

גיוזה עוף וירקות

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

באסקית לוטוס

120 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

לכבוד יום התות קבלו מתכון מוצלח של קאפקייקס תותים ושמנת שכל אחד חייב להכין

הוראות הכנה

לכבוד יום התות קבלו מתכון מוצלח של קאפקייקס תותים ושמנת שכל אחד חייב להכין

  1. מכינים את המילוי:
    בקלחת (סיר עמוק ונמוך) שמים מים, קורנפלור, סוכר ותותים חתוכים.
  2. מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה והסמכה של התערובת.
  3. מורידים מהאש ומקררים מעט, טוחנים הכל יחד ומכניסים לשקית זיפר S סנו סושי, את השקית שומרים במקרר עד לשימוש.
  4. מכינים את הקאפקייקס:
    בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים שמן וממשיכים לערבב. מוסיפים חלב וקמח וטורפים טוב עד קבלת בלילה חלקה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  6. בתבנית שקעים המתאימה לקאפקייקס מניחים מנז׳טים ויוצקים כ-3/4 גובה בלילה.
  7. אופים בתנור למשך כ-25 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
  8. מוציאים מהתנור את הקאפקייקס ומצננים.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים יחד גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר ווניל ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  10. מרכיבים את הקאפקייקס: בעזרת סכין יוצרים גומה בקאפקייקס וממלאים את מלית התות שהכנו במרכז.
  11. בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל את קרם המסקרפונה ומשקטים עם תות מלמעלה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי