קאפקייקס שוקולד ואוראו

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פסטה בקרם בטטה

60 דקות

קושי: בינוני

21 יוני

מטבוחה אמיתית

180 דקות

קושי: בינוני

30 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלהכין את הגאנש-
    בקערה נניח שוקולד מריר ושמנת ונמיס בפולסים במיקרו, נערבב עד איחוד נכסה ונשמור במקרר.
  2. לבלילת הקאפקייקס-
    בקערה נניח ביצים וסוכר ונטרוף לאיחוד, נוסיף שמן ונערבב, נוסיף מים, שוקולית, קקאו וקמח תופח, נערבב יחד עד קבלת בלילה אחידה, נוסיף את עוגיות האוראו הקצוצות ונערבב.
  3. בתבנית שקעים נניח מנג׳טים ונמלא כ3/4 גובה מהבלילה.
  4. נכניס את הקאפקיקס לאפיה בתנור שחומם מראש 180 מעלות חום עליון תחתון כ25 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
  5. נצנן את הקאפקייס בחוץ וכשהם חמימים נזלף פנימה מהגנאש שהכנו מראש.
  6. לקצפת-
    בקערה נניח שמנת ואבקת סוכר ובעזרת מיקסר או מיקסר יד נקציף לקבלת קצף רך, נוסיף פודינג ונערבב כד הטמעה, לבסוף נוסיף עוגיות אוראו ונערבב.
  7. נזלף מעל הקאפקיקס קצפת וניישר מעט עם כפית, נקשט בגנאש מלמעלה ועוגיות אוראו.
    זה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי