נעשה השוואת טמפרטורות בין החלב החם לקערת החלמונים – תוך כדי ערבוב נשפוך בהדרגה את החלב לקערה.
נחזיר את כל התערובת שהתקבלה לסיר דרך מסננת.
נפעיל על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד עד שקרם מתחיל להסמיך ויש ביעבוע, ברגע שיש ביעבוע נמשיך לערבב כ20 שניות ונוריד מהאש.
נעביר את הקרם לקערה ונכסה בניילון נצמד ישירות על הקרם כמה שיותר צמוד, נכניס למקרר עד קירור מלא כשעה-שעה וחצי.
נכין את המי סוכר מראש-
בקלחת נביא לרתיחה מים וסוכר עד המסה מלאה ונשמור בקירור עד שימוש.
לאחר שהבצק תפח נוריד אותו למשטח מקומח, נרדד למלבן אחיד וגדול.
נמרח על חצי מהמלבן את הקרם פטיסייר שהכנו, נפזר מעל שוקולד צ’יפס ונקפל ל2 את החלק העליון של הבצק מעל הקרם פטיסייר, נהדק הייטב ונעבור מעט עם המערוך להידוק.
נחתוך בעזרת גלגלת פיצה את המלבן ל12 מלבנים שווים בגודלם וכל מלבן נחתוך ל3 רצועות, נקלע צמה וכך נמשיך עם כל השאר.