צלי כתף ברוטב פטריות ותפוחי אדמה

זמן הכנה

180 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות

30 דקות

קושי: קל

4 יולי

קיש בטטה ובצל מקורמל

60 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

רכיבים

צלי כתף ברוטב פטריות ותפוחי אדמה מנה מושלמת לחג.

הוראות הכנה

צלי כתף ברוטב פטריות ותפוחי אדמה מנה מושלמת לחג.

  1. נתחיל בלצרוב את הבשר, נחמם סיר סוטאז׳ רחב עם שמן, נניח את הפרוסות צלי ונצרוב עד השחמה מכל צד כ2 דקות, נוציא לצלחת עד שהרוטב יהיה מוכן.
  2. באותו סיר עם המשקעים נטגן בצל חתוך לרצועות עד השחמה, נוסיף כרישה חתוכה ונערבב מספר דקות, נוסיף פטריות חתוכות לפרוסות ונמשיך בערבוב מספר דקות, נוסיף את התבלינים נערבב, נוסיף חצי ליטר מים ונביא לרתיחה.
  3. נכניס את הפרוסות צלי לסיר ונסגור עם מכסה כ30 דקות על חום בינוני.
  4. בזמן הזה נכין את תפוחי האדמה-
    נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לריבועים, נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק ונכניס את תפוחי האדמה לשמן עד השחמה, נוציא לצלחת עם נייר סופג.
  5. נכניס את תפוחי האדמה שטיגנו לסיר, במידה וצריך להוסיף מים לסיר נוסיף לפי העין.
  6. נמשיך בבישול על חום נמוך עוד כשעה ורבע או עד שמכניסים מזלג והצלי רך ויוצא בקלות.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי