נתחיל בלצרוב את הבשר, נחמם סיר סוטאז׳ רחב עם שמן, נניח את הפרוסות צלי ונצרוב עד השחמה מכל צד כ2 דקות, נוציא לצלחת עד שהרוטב יהיה מוכן.
באותו סיר עם המשקעים נטגן בצל חתוך לרצועות עד השחמה, נוסיף כרישה חתוכה ונערבב מספר דקות, נוסיף פטריות חתוכות לפרוסות ונמשיך בערבוב מספר דקות, נוסיף את התבלינים נערבב, נוסיף חצי ליטר מים ונביא לרתיחה.
נכניס את הפרוסות צלי לסיר ונסגור עם מכסה כ30 דקות על חום בינוני.
בזמן הזה נכין את תפוחי האדמה-
נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לריבועים, נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק ונכניס את תפוחי האדמה לשמן עד השחמה, נוציא לצלחת עם נייר סופג.
נכניס את תפוחי האדמה שטיגנו לסיר, במידה וצריך להוסיף מים לסיר נוסיף לפי העין.
נמשיך בבישול על חום נמוך עוד כשעה ורבע או עד שמכניסים מזלג והצלי רך ויוצא בקלות.
זה הכל תהנו!