פרגיות ממולאות לט"ו בשבט

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake פרגיות ממולאות לט״ו בשבט! כל מה שצריך: קילו וחצי פרגיות למילוי- 5 בצלים קצוצים 500 גרם בשר טחון כוס וחצי אורז עגול 4 כפות סילאן 1/4 כוס רכז רימונים צרור נענע טרייה חופן שזיפים מיובשים חופן משמשים מיובשים 40 גרם צנוברים כף מלח, כפית וחצי בהרט, כפית שטוחה קינמון וחצי כפית פלפל שחור לרוטב- 2 וחצי כוסות מים 2 כפות רסק עגבניות 1/4 כוס רכז רימונים 2 כפות סילאן 2 כפיות מלח כפית בהרט 3/4 כפית קינמון אופן ההכנה: מתחילים במילוי- בסיר מניחים אורז עגול, מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים את האורז 10 דקות (חצי בישול), מוציאים ומסננים. במחבת נקלה מספר דקות צנוברים ומוציאים, מוסיפים מעט שמן ומטגנים בצלים עד הזהבה, מוסיפים סילאן ומערבבים, מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שהבשר מחליף צבע, מוסיפים משמשים ושזיפים קצוצים, את הצנוברים שקלינו, נענע קצוצה, רכז רימונים, אורז עגול שהכנו מראש מלח, בהרט, קינמון ופלפל שחור. מערבבים הכל יחד לאיחוד. ממלאים את הפרגיות- מניחים פרגית על נייר אפייה, שמים 2 כפות מהמילוי בקצה ומגלגלים. מסדרים את הפרגיות צמודות אחת ליד השנייה. לרוטב- בקערה מערבבים יחד רכז רימונים, סילאן, מלח, בהרט, קינמון ורסק עגבניות, מוסיפים מים ומערבבים, שופכים את הרוטב מעל הפרגיות, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף. ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו לשעה וחצי, מוציאים, מורידים את הנייר כסף והנייר אפייה ומכניסים לתנור ל25 דקות נוספות, מוציאים ומגישים, זה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף הנמל @hanamal_haogen #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת יום הולדת

180 דקות

קושי: קשה

27 ספטמבר

עוגת סולת ופיסטוקים הפוכה

40 דקות

קושי: קל

23 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. מתחילים במילוי-
    בסיר מניחים אורז עגול, מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים את האורז 10 דקות (חצי בישול), מוציאים ומסננים.
  2. במחבת נקלה מספר דקות צנוברים ומוציאים.
  3. מוסיפים מעט שמן ומטגנים בצלים עד הזהבה, מוסיפים סילאן ומערבבים, מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שהבשר מחליף צבע, מוסיפים משמשים ושזיפים קצוצים, את הצנוברים שקלינו, נענע קצוצה, רכז רימונים, אורז עגול שהכנו מראש מלח, בהרט, קינמון ופלפל שחור.
  4. מערבבים הכל יחד לאיחוד.
  5. ממלאים את הפרגיות-
    מניחים פרגית על נייר אפייה, שמים 2 כפות מהמילוי בקצה ומגלגלים.
  6. מסדרים את הפרגיות צמודות אחת ליד השנייה.
  7. לרוטב-
    בקערה מערבבים יחד רכז רימונים, סילאן, מלח, בהרט, קינמון ורסק עגבניות, מוסיפים מים ומערבבים, שופכים את הרוטב מעל הפרגיות, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו לשעה וחצי, מוציאים, מורידים את הנייר כסף והנייר אפייה ומכניסים לתנור ל25 דקות נוספות, מוציאים ומגישים, זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי