פסטה פלפלים ועגבניות שרופות

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טירמיסו קלאסי

90 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

קאפקייקס שוקולד ואוראו

60 דקות

קושי: קל

23 ספטמבר

הוראות הכנה

  1. בתבנית אפייה נניח פלפלים, עגבניות שרי, בצלי שאלוט, ראש שום שחתכנו לו את החלק העליון, נזלף מעל הכל שמן זית ונפזר מלח גס.
  2. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ40 דקות.
  3. נוציא מהתנור ונצנן בחוץ.
  4. בעזרת היידים נוריד לפלפלים והעגבניות את הקליפה, נרוקן את הראש שום ונכניס את הכל למעבד מזון ונטחן עד קבלת רוטב חלק.
  5. נעביר את הרוטב לסיר, נוסיף שמנת, מי בישול הפסטה, נגרד פנימה פרמז׳ן ונתקן תיבול.
  6. נביא את הרוטב לרתיחה ונוסיף את הפסטה המבושלת.
    נערבב ונגיש, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי