נתחיל בהכנת הפסטו-
במעבד מזון נניח בזיליקום, צנוברים, פרמז׳ן, שום, שמן זית ומלח ונפעיל עד קבלת משחה.
נניח בצד עד השימוש.
לפסטה פסטו-
בסיר נניח חמאה ונטגן בצל ושיני שום, נוסיף את הפסטה ישר מהשקית ללא בישול ונערבב מעט, נוסיף לסיר מים ונבשל מספר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהפסטה חצי מוכנה.
נוסיף שמנת לבישול, פסטו ביתי ומלח.
נבשל על אש נמוכה ונערבב מידי פעם עד שהפסטה סופגת מהרוטב ומתרככת, ניתן להגיש בצלחת עם צנוברים, פרמז׳ן וגבינת ריקוטה.
תהנו!