פסטה ברוטב שמנת פטריות עם סלמון צרוב

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קאפקייקס תות

40 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

טירמיסו פיסטוק

90 דקות

קושי: בינוני

20 יוני

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלהמליח את הסלמון משני הצדדים, נעטוף ונכניס למקרר.
  2. נעבור לפסטה-
    נבשל פסטה לפי הוראות היצרן.
  3. במחבת נניח חמאה ושמן זית, נוסיף בצלי שאלוט קצוצים ונטגן מעט.
  4. נוסיף שום כתוש ופטריות ונמשיך לטגן מספר דקות.
  5. נוסיף שמנת, מלח ופלפל ונביא לרתיחה עד צמצום של הרוטב והסמכה, נוסיף את הפסטה לרוטב ונערבב, נוסיף פרמזן׳ וחמאה ונכבה את האש.
  6. נחמם מחבת עם שמן זית ונניח את הסלמון על החלק עם העור, נצרוב כ8 דקות על אש נמוכה- בינונית ונהפוך לצד השני לעוד 10 דקות.
  7. בצלחת הגשה נניח פסטה ומעל חתיכת דג.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי