אופן ההכנה:
מתחילים בלחתוך נייר כסף ונייר אפייה, מניחים כל בטטה מעל נייר כסף ונייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית ועוטפים טוב, כך עושים גם עם הראשים של השום.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו, את הראשי שום מוציאים אחרי 35 דקות ואת הבטטות מוציאים אחרי שעה.
עוברים לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ושומרים את הנוזלים.
מחלצים את הבטטות מהנייר כסף ומוציאים את התכולה ללא הקליפה, במחבת מניחים קוביית חמאה, מעט שמן, את תכולת הבטטות, את השום, ומערבבים מעט, מוסיפים יין לבן ומערבבים עד כ2 דקות, מוסיפים כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים.
מוסיפים פסטה מבושלת, שמנת ותבלינים, מערבבים על אש בינונית, מערבבים מספר דקות עד שהרוטב מתחיל להצטמצם ולבעבע ואז בסוף נוסיף את הפרמז׳ן.
זה הכל תהנו!