פסטה בצל מקורמל

זמן הכנה

45 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סלמון באן

קושי: קל

3 אוקטובר

מרק אדום לקוסקוס

60 דקות

קושי: קל

23 יוני

רכיבים

אם אתם אוהבים בצל מקורמל כמוני אתם חייבים אבל חייבים להכין את הפסטה הזו! אני כבר התאהבתי בה, עכשיו תורכם!

הוראות הכנה

אם אתם אוהבים בצל מקורמל כמוני אתם חייבים אבל חייבים להכין את הפסטה הזו! אני כבר התאהבתי בה, עכשיו תורכם!

  1. נקח ראש שום, נזלף עליו מעט שמן זית ונעטוף בנייר כסף, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ30 דקות.
  2. נחתוך את כל הבצלים לרצועות דקות, נחמם מחבת רחבה על חום בינוני עם חמאה ושמן זית, נכניס את הבצלים ונטגן לאט לאט על חום נמוך עד שהבצלים מתקרמלים למין ריבה בגוון ענברי, זה לוקח זמן וצריך מעט סבלנות, במידה ויש משקעים אפשר להוסיף מעט מים לבצלים כל פעם.
  3. לאחר קרמול הבצלים נוסיף למחבת טימין, שום (שהכנו מראש) ויין לבן, נביא לביעבוע קל כדי שהאלכוהול יתנדף.
  4. נוסיף את השמנת והחלב, נביא את הרוטב לצמצום והסמכה קלה, נטבל במלח ופלפל שחור גרוס, לבסוף נוסיף פרמזן ונערבב.
  5. נבשל פסטה לנגווני לפי הוראות היצרן נסנן ונוסיף את הרוטב.
    נגיש עם פרמזן.
    וזה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי