פנקייק-טוסט

זמן הכנה

25 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake פנקייק-טוסט שילוב גאוני של פנקייק יפני ופרנץ טוסט, אתם לא מאמינים כמה שזה קל, טעים וסופר מרשים! כל מה שצריך זה חלה מתוקה של רולדין🍞 כוס חלב 🥛 ביצה 🥚 ורבע כוס סוכר. איך מכינים?! לוקחים חלה וחותכים לה את ״הקשה״, בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים עבים בגודל של פנקייק, נשים לב לעובי החלה ואם יש צורך לחתוך. בקערה נערבב חלב, ביצה וסוכר ונטבול את עיגולי החלה שקרצנו, במחבת משומנת מעט עם חמאה על חום נמוך- בינוני נטגן את הפרנץ טוסט מכל צד ונסגור בין לבין בעזרת מכסה/ קערה כ2 דקות מכל צד. נגיש לצד גלידה, תותים ומייפל זה הכל! תהנו🫶 פרסום ממומן בשיתוף רולדין@Roladin ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

בגט ביתי בטאבון עם בצל מקורמל

90 דקות

קושי: בינוני

8 אוקטובר

אגז בנדיקט ביתי

90 דקות

קושי: בינוני

9 אוקטובר

רכיבים

פנקייק-טוסט שילוב גאוני של פנקייק יפני ופרנץ טוסט, אתם לא מאמינים כמה שזה קל, טעים וסופר מרשים!

הוראות הכנה

פנקייק-טוסט שילוב גאוני של פנקייק יפני ופרנץ טוסט, אתם לא מאמינים כמה שזה קל, טעים וסופר מרשים!

  1. לוקחים חלה וחותכים לה את ״הקשה״, בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים עבים בגודל של פנקייק, נשים לב לעובי החלה ואם יש צורך לחתוך.
  2. בקערה נערבב חלב, ביצה וסוכר ונטבול את עיגולי החלה שקרצנו.
  3. במחבת משומנת מעט עם חמאה על חום נמוך- בינוני נטגן את הפרנץ טוסט מכל צד ונסגור בין לבין בעזרת מכסה/ קערה כ2 דקות מכל צד.
  4. נגיש לצד גלידה, תותים ומייפל זה הכל! תהנו🫶

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי