אופן ההכנה-
בקערה נניח ביצים וסוכר ונטרוף, נוסיף שמנת חמוצה, חלב ונערבב, נוסיף חמאה מומסת, קמח ואבקת אפייה ונטרוף יחד עד קבלת תערובת אחידה.
בבלילה של הפנקייק זה בסדר שיש מעט גושים חשוב לא לערבב יותר מידי כדי שיצאו אווריריים ולא דחוסים.
נשמן מחבת עם מעט חמאה על חום בינוני, בעזרת מצקת ניצוק עיגולים בינונים ונמתין כדקה עד שנוצר מעט בועות בחלק העליון, נהפוך ונמתין שישחים, נוציא את הפנקייקים לצלחת הגשה, כך נעשה עם כל הבלילה עד קבלת ערימה יפה של פנקייקים.
נזלף מעל שוקולד חלב ולבן מומס, נקשט עם לירות יער ופצפוצי שוקולד.
זה הכל תהנו!