פיצה בשר

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ארנצ'יני פסטו

45 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

עוגת גבינה באסקית עם זיגוג של שוקולד חלב

90 דקות

קושי: בינוני

9 נובמבר

רכיבים

פיצה עם בשר היא פשוט תענוג - הצק הפריך, הרוטב הטעים והבשר המוקפץ יוצרים יחד טעמים שלא תרצו להפסיק לאכול! השתמשתי בקמח פיצה ובסדרת הרטבים של מזרח ומערב, יצא פשוט מדהיםםם

הוראות הכנה

פיצה עם בשר היא פשוט תענוג - הצק הפריך, הרוטב הטעים והבשר המוקפץ יוצרים יחד טעמים שלא תרצו להפסיק לאכול! השתמשתי בקמח פיצה ובסדרת הרטבים של מזרח ומערב, יצא פשוט מדהיםםם

  1. מכינים את הבצק-
    בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים, המים ושמן הזית ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ולשים על מהירות בינונית למשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
  3. משמנים את הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים כשעה, עד להכפלת נפח הבצק.
  4. מכינים את הבשר-
    במחבת עם שמן מטגנים במשך 30 שניות את השום ומוסיפים את הבשר הטחון. מוסיפים את התבלינים והטריאקי ומערבבים עד שהבשר מוכן.
  5. בסיום התפחת הבצק, מחלקים אותו לשני חלקים שווים ומכדררים. מקמחים את כדורי הבצק ונותנים להם לנוח על השיש במשך 25 דקות.
  6. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
  7. מכינים את הרוטב-
    מערבבים את הצ’ילי המתוק והטריאקי בקערה.
  8. בעזרת הידיים פותחים כל כדור בצק מהמרכז אל השוליים ליצירת עיגול שטוח ואחיד.
  9. מניחים את הבצק על תבנית אפייה הפוכה עם נייר אפייה. שמים במרכז הבצק את הרוטב ומורחים על שטחו, תוך השארת שוליים ללא ממרח. מניחים מעל את הבשר.
  10. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד להשחמה, חותכים למשולשי פיצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי