פיצה ביתית

זמן הכנה

80 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake

פיצה ביתית 🍕 2 מגשים לבצק- חצי קילו קמח (מומלץ קמח פיצה) 25 גרם שמרים טריים / 9 גרם שמרים יבשים 2 כפות סוכר = 20 גרם 1/4 כוס שמן זית = 45 גרם כוס ו1/3 מים = 320 גרם חצי כף מלח = 5 גרם לרוטב פיצה- 200 גרם עגבניות מרוסקות משימורים 6 שיני שום כתוש 3 כפות רסק עגבניות 3 כפות שמן זית מלח לפי הטעם חופן עלי בזיליקום קצוצים לפיזור- 400 גרם גבינת מוצרלה אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הבצק- בקערת המיקסר עם וו לישה נניח לפי הסדר מים, שמרים, סוכר, קמח, שמן זית ומלח ונפעיל על מהירות נמוכה כ3 דקות. נעלה את עוצמת המיקסר ונמשיך ללוש כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק חלק ואחיד. נשמן מעט את הבצק, נכסה ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה. נעבור להכנת הרוטב- נערבב יחד את על החומרים לרוטב אחיד ונתקן תיבול. לאחר שהבצק תפח נחלק ל2 חלקים בגודל שווה, נקמח תבנית אפייה ונניח כל חתיכת בצק על תבנית ונכסה להתפחה של 20 דקות, כל חתיכת בצק נפתח למלבן גדול נמרח מעל מהרוטב עגבניות ונפזר גבינת מוצרלה מגורדת, נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ15 דקות נוציא ובעזרת גלגלת פיצה נחתוך למלבנים זה הכל תהנו!

♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

שושני שמרים במילוי קצף ונוטלה

90 דקות

קושי: בינוני

9 אוקטובר

סופגניות קרם לימון ומרנג

120 דקות

קושי: בינוני

3 אוקטובר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערת המיקסר עם וו לישה נניח לפי הסדר מים, שמרים, סוכר, קמח, שמן זית ומלח ונפעיל על מהירות נמוכה כ3 דקות.
  2. נעלה את עוצמת המיקסר ונמשיך ללוש כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  3. נשמן מעט את הבצק, נכסה ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה.
  4. נעבור להכנת הרוטב-
    נערבב יחד את על החומרים לרוטב אחיד ונתקן תיבול.
  5. לאחר שהבצק תפח נחלק ל2 חלקים בגודל שווה, נקמח תבנית אפייה ונניח כל חתיכת בצק על תבנית ונכסה להתפחה של 20 דקות, כל חתיכת בצק נפתח למלבן גדול.
  6. נמרח מעל מהרוטב עגבניות ונפזר גבינת מוצרלה מגורדת, נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ15 דקות נוציא ובעזרת גלגלת פיצה נחתוך למלבנים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי