נוסיף בבת אחת את הקמח ונערבב היטב נכבה את האש ונמשיך לערבב עד קבלת בצק אחיד שנפרד מהדפנות.
נעביר את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית כמספר דקות עד שהבצק התקרר.
נשבור לקערה ביצים ונערבב טוב, נתחיל להוסיף את הביצים בהדרגה (כל פעם קצת) אל קערת המיקסר, הבצק כל פעם בהוספת הביצים יתפרק ויתחבר מחדש.
בצק הפחזניות אמור להיות במרקם ייציב לזילוף, לא בצקי ולא נוזלי מידי, בודקים את המרקם כאשר מותחים חתיכת בצק בין שתי האצבעות ואמור להיווצר חוט שלא נקרע.
נעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק,
על תבנית עם נייר אפייה נזלף עיגולים במרווחים בגודל שווה ונפזר מעל הפחזניות סוכר גבישי.
את הפחזניות נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות טורבו בשליש התחתון של התנור, אפיית הפחזניות מאוד קריטית להצלחתם ולכן אסור!! לפתוח את דלת התנור בכל מהלך האפייה.
את הפחזניות אופים כ30 דקות, מוציאים רק כאשר כל הפחזניות קיבלו גוון זהוב ושזוף.
לקרם דיפלומט-
בקערה נניח קרם פטיסייר שהכנו מראש, נפתח אותו בעזרת מטרפה, בקערת המיקסר נקציף שמנת עד קרם ייציב, נקפל את השמנת המוקפצת לקרם פטיסייר עד קבלת קרם חלק.
נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול ונמלא את הפחזניות.
נפזר מעל הפחזניות מעט אבקת סוכר.
לרוטב שוקולד-
בקערה נניח שוקולד חלב ומריר, בקלחת נניח שמנת ונביא לרתיחה, נשפוך את השמנת החמה על השוקולד ונערבב עד שנמס לגמרי.
נגיש את הפחזניות בצלחת עם רוטב שוקולד בצד וזה הכל תהנו!