פחזיות במילוי קרם מסקרפונה

זמן הכנה

45 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake פחזניות במילוי קרם מסקרפונה🍓 125 גרם חמאה 125 גרם חלב = 2/3 כוס 125 גרם מים = 2/3 כוס 5 גרם מלח = כפית מלח שטוחה 10 גרם = כף סוכר 140 גרם = כוס קמח 220 גרם = 4 ביצים l לקראמבל- 100 גרם חמאה 125 גרם סוכר דמררה = חצי כוס 125 גרם קמח = כוס פחות כף למילוי- 2 קופסאות קרם מסקרפונה של גד כוס חלב 3 כפות אבקת סוכר 3 כפות פודינג וניל לקישוט- 100 גרם שוקולד לבן חבילת תותים חתוכים אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הקראמבל - בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה, קמח וסוכר, נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת בצק אחיד. נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1.5 מ״מ, נניח על מגש ישר ונכניס למקפיא. לפחזניות- בסיר על חום בינוני נניח חמאה, חלב, מים, סוכר ומלח ונביא לרתיחה (חשוב שתהיה רתיחה מספר שניות). נוריד מהאש, נוסיף בבת אחת את הקמח ונערבב היטב לקבלת בצק אחיד שנפרד מהדפנות. נחזיר את הסיר על חום נמוך-בינוני ונמשיך לערבב בלי הפסקה לייבוש הבצק כדקה. נעביר את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה על מהירות נמוכה כמספר דקות עד שהבצק התקרר ואפשר לגעת בו. לקערה נפרד נשבור ביצים ונשקשק טוב, נתחיל להוסיף את הביצים בהדרגה (כל פעם קצת) אל קערת המיקסר, הבצק כל פעם בהוספת הביצים יתפרק ויתחבר מחדש. -חשוב לציין שכמות הביצים משתנה בהתאם לייבוש הבצק, אין כמות מדוייקת ולכן צריך להפסיק בהוספת הביצים כאשר הבצק הגיע למרקם הרצוי, בצק הפחזניות אמור להיות במרקם ייציב לזילוף, לא בצקי ולא נוזלי מידי, בודקים את המרקם כאשר מותחים חתיכת בצק בין שתי האצבעות ואמור להיווצר חוט שלא נקרע. נעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק, על תבנית עם נייר אפייה נזלף עיגולים במרווחים בגודל שווה, נוציא את הקראמבל שהכנו מראש מהקפאה, נחלץ מהנייר אפייה, בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים בגודל הפחזניות שזילפנו ונניח מעל כל הפחזניות. את הפחזניות נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות טורבו בשליש התחתון של התנור, אפיית הפחזניות מאוד קריטית להצלחתם ולכן אסור!! לפתוח את דלת התנור בכל מהלך האפייה. את הפחזניות אופים כ30 דקות, מוציאים רק כאשר כל הפחזניות קיבלו גוון זהוב ושזוף. למילוי- בקערת המיקסר נניח קרם מסקרפונה, חלב, ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קרם, נוסיף פודינג וניל ונפעיל שוב עד קבלת קרם ייציב. לאחר שהפחזניות התקררו נחתוך אותן בחלק העליון, נזלף מעל את הקרם שהכנו ונסגור. נקשט מעל עם שוקולד לבן מומס ותותים, זה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף מחלבות גד #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

בלונדיז קפה ופקאן

40 דקות

קושי: קל

18 אוגוסט

סופגניות קלאסיות

150 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הקראמבל –
    בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה, קמח וסוכר,
    נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת בצק אחיד.
  2. נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1.5 מ״מ,
    נניח על מגש ישר ונכניס למקפיא.
  3. לפחזניות-
    בסיר על חום בינוני נניח חמאה, חלב, מים, סוכר ומלח ונביא לרתיחה (חשוב שתהיה רתיחה מספר שניות).
  4. נוריד מהאש, נוסיף בבת אחת את הקמח ונערבב היטב לקבלת בצק אחיד שנפרד מהדפנות.
  5. נחזיר את הסיר על חום נמוך-בינוני ונמשיך לערבב בלי הפסקה לייבוש הבצק כדקה.
  6. נעביר את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה על מהירות נמוכה כמספר דקות עד שהבצק התקרר ואפשר לגעת בו.
  7. לקערה נפרד נשבור ביצים ונשקשק טוב, נתחיל להוסיף את הביצים בהדרגה (כל פעם קצת) אל קערת המיקסר, הבצק כל פעם בהוספת הביצים יתפרק ויתחבר מחדש.
  8. חשוב לציין שכמות הביצים משתנה בהתאם לייבוש הבצק, אין כמות מדוייקת ולכן צריך להפסיק בהוספת הביצים כאשר הבצק הגיע למרקם הרצוי,
    בצק הפחזניות אמור להיות במרקם ייציב לזילוף, לא בצקי ולא נוזלי מידי, בודקים את המרקם כאשר מותחים חתיכת בצק בין שתי האצבעות ואמור להיווצר חוט שלא נקרע.
  9. נעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק,
    על תבנית עם נייר אפייה נזלף עיגולים במרווחים בגודל שווה, נוציא את הקראמבל שהכנו מראש מהקפאה, נחלץ מהנייר אפייה, בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים בגודל הפחזניות שזילפנו ונניח מעל כל הפחזניות.
  10. את הפחזניות נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות טורבו בשליש התחתון של התנור, אפיית הפחזניות מאוד קריטית להצלחתם ולכן אסור!! לפתוח את דלת התנור בכל מהלך האפייה.
  11. את הפחזניות אופים כ30 דקות, מוציאים רק כאשר כל הפחזניות קיבלו גוון זהוב ושזוף.
  12. למילוי-
    בקערת המיקסר נניח קרם מסקרפונה, חלב, ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קרם, נוסיף פודינג וניל ונפעיל שוב עד קבלת קרם ייציב.
    לאחר שהפחזניות התקררו נחתוך אותן בחלק העליון, נזלף מעל את הקרם שהכנו ונסגור.
  13. נקשט מעל עם שוקולד לבן מומס ותותים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי