פונדט שוקולד חלומי

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake מימונס השיקה סדרת שוקולדים טעימים במיוחד! מתאימים לאפיה, לציפוי, להמסה ולנשנוש. אני הכנתי פונדנט שוקולד חלומיי למתכון- 150 גרם שוקולד מריר 50% מימונס 100 גרם חמאה 5 ביצים 1/2 כוס סוכר למילוי- 100 גרם שוקולד לבן מימונס אופן ההכנה: נמיס בפולסים במיקרו שוקולד וחמאה נערבב ונניח בצד. נפריד ביצים לחלמונים וחלבונים, בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח את החלמונים (הצהוב) עם חצי מכמות הסוכר במתכון ונפעיל עד קבלת קצף בהיר ותפוח, את קצף החלמונים נקפל בהדרגה אל קערת השוקולד עד איחוד. נשטוף את קערת המיקסר שתהיה סטרילית מהחלמון שהקפצנו ונניח חלבונים (הלבן) עם בלון הקצפה נפעיל ונוסיף בהדרגה את יתרת הסוכר עד קבלת קצף תפוח ויציב. נוסיף בפעימות מקצף החלמונים לתערובת השוקולד תוך כדי קיפול עד שנטמע לגמרי ונקבל בלילה תפוחה. נזלף את בלילת הפונדנט לתבניות אישיות כחצי מהגובה, נניח במרכז שוקולד לבן ונזלף מעל שוב מבלילת הפונדנט. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ12 דקות הפונדנט מוכנן שיש מעט קרום והשוליים נסדקים והמרכז רך. נפזר מעל אבקת סוכר, ונגיש עם תותים, זה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף @maimon’s #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת גבינה קלאסית

120 דקות

קושי: בינוני

23 ספטמבר

עוגת שוקולד וקרם אוראו

60 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

רכיבים

מימונס השיקה סדרת שוקולדים טעימים במיוחד! מתאימים לאפיה, לציפוי, להמסה ולנשנוש. אני הכנתי פונדנט שוקולד חלומיי

הוראות הכנה

מימונס השיקה סדרת שוקולדים טעימים במיוחד! מתאימים לאפיה, לציפוי, להמסה ולנשנוש. אני הכנתי פונדנט שוקולד חלומיי

  1. נמיס בפולסים במיקרו שוקולד וחמאה נערבב ונניח בצד.
  2. נפריד ביצים לחלמונים וחלבונים, בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח את החלמונים (הצהוב) עם חצי מכמות הסוכר במתכון ונפעיל עד קבלת קצף בהיר ותפוח,
    את קצף החלמונים נקפל בהדרגה אל קערת השוקולד עד איחוד.
  3. נשטוף את קערת המיקסר שתהיה סטרילית מהחלמון שהקפצנו ונניח חלבונים (הלבן) עם בלון הקצפה נפעיל ונוסיף בהדרגה את יתרת הסוכר עד קבלת קצף תפוח ויציב.
  4. נוסיף בפעימות מקצף החלמונים לתערובת השוקולד תוך כדי קיפול עד שנטמע לגמרי ונקבל בלילה תפוחה.
  5. נזלף את בלילת הפונדנט לתבניות אישיות כחצי מהגובה, נניח במרכז שוקולד לבן ונזלף מעל שוב מבלילת הפונדנט.
  6. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ12 דקות הפונדנט מוכנן שיש מעט קרום והשוליים נסדקים והמרכז רך.
  7. נפזר מעל אבקת סוכר, ונגיש עם תותים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי