עוף ברוטב בצלים ותפוחי אדמה

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ניוקי פריזאי

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רוגלך במילוי אגוזי לוז

90 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלחמם סיר סוטאז׳ (שמתאים גם לתנור) עם שמן ונצרוב את העופות טוב טוב מכל צד עד הזהבה, נוציא ונניח בצד.
  2. באותה מחבת נניח בצל שחתכנו לרצועות ונטגן עד הזהבה.
  3. נוסיף תפוחי אדמה חתוכים ונערבב מספר דקות, נוסיף את העופות שצרבנו, רוזמרין, מלח לפי הטעם, פפריקה, בהרט, פלפל שחור וסילאן ונערבב היטב.
  4. נוסיף כוס וחצי של מים ונכסה עם מכסה לבישול של 45 דקות ואם צריך נוסיף מעט נוזלים.
  5. נוריד את הסיר מהאש ונכניס לתנור סאווטר שחומם מראש 180 מעלות טורבו, נכניס את הסיר לתנור 40 דקות להשחמה וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי