עוגת תפוזים

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake קבלו מתכון לעוגת התפוזים המנצחת שלי! לעוגה- 5 ביצים מופרדות 1 ורבע כוסות סוכר = 225 גרם 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט = 360 גרם חצי כוס שמן = 100 גרם 2 כפות פודינג וניל = 20 גרם 2 כוסות קמח תופח = 260 גרם כף גרידת תפוז לעוגה אני משתמשת בתבנית טורט אנג’ל נשלפת קוטר 24. אופן ההכנה: בקערה המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים וסוכר, נפעיל על מהירות בינונית כמה דקות עד קבלת קצף מבריק ויציב. לקערה נוסיף חלמונים ושמן ונערבב בעזרת מטרפה, נוסיף מיץ תפוזים ונערבב, נוסיף גרידת תפוז, קמח תופח ופודינג וניל, נערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה ותפוחה (להימנע מערבוב יתר). ניצוק לתבנית את בלילת העוגה נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ40-45 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים. נצנן את העוגה בטמפרטורת החדר ונהפוך בזהירות לצלחת הגשה, נפזר מעל אבקת סוכר וזה הכל תהנו! #orangecake #orangecake🍊 #עוגתתפוזים ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ניוקי פריזאי

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

גאלט בצלים מקורמלים

30 דקות

קושי: קל

3 ספטמבר

רכיבים

קבלו מתכון לעוגת התפוזים המנצחת שלי לעוגה אני משתמשת בתבנית טורט אנג'ל נשלפת קוטר 24

הוראות הכנה

קבלו מתכון לעוגת התפוזים המנצחת שלי לעוגה אני משתמשת בתבנית טורט אנג'ל נשלפת קוטר 24

  1. בקערה המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים וסוכר, נפעיל על מהירות בינונית כמה דקות עד קבלת קצף מבריק ויציב.
  2. לקערה נוסיף חלמונים ושמן ונערבב בעזרת מטרפה.
  3. נוסיף מיץ תפוזים ונערבב, נוסיף גרידת תפוז, קמח תופח ופודינג וניל, נערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה ותפוחה (להימנע מערבוב יתר).
  4. ניצוק לתבנית את בלילת העוגה נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ40-45 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
  5. נצנן את העוגה בטמפרטורת החדר ונהפוך בזהירות לצלחת הגשה, נפזר מעל אבקת סוכר.
    וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי