עוגת תפוזים עם קוקוס קלוי ושוקולד מגורד

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

מגוון עוגיות למשלוח מנות

60 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

כדורי תמרים וחמאת בוטנים

30 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

רכיבים

הוראות הכנה

  1. לעוגה אני משתמשת בתבנית טורט אנג’ל נשלפת קוטר 24.

    נתחיל בלגרד שוקולד מריר בפומפייה עד קבלת פירורים,
    נכין מראש גם את הקוקוס הקלוי- במחבת חמה נניח קוקוס טחון ונערבב עד שמתקבל גוון זהוב ומקורמל ונניח בצד

  2. נעבור לבלילת העוגה-
    בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים, נפעיל על מהירות בינונית ונוסיף את הסוכר בהדרגה, ניתן למיקסר כ7-10 דקות עד קבלת קצף מבריק ויציב.
  3. לקערה נוסיף חלמונים ושמן ונערבב בעזרת מטרפה, נוסיף מיץ תפוזים, קמח תופח, פודינג וניל ונערבב.
  4. נוסיף את הקוקוס הקלוי והשוקולד המגורד ונמשיך בערבוב עד שמתקבלת בלילה חלקה ותפוחה.
    ניצוק לתבנית לא משומנת את בלילת העוגה ונכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ40-45 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
  5. נוציא את העוגה מאפייה וישר שהיא יוצאת מהתנור בזהירות נהפוך אותה על השיניים של התבנית אנג’ל, נצנן בטמפרטורת החדר כאשר היא הפוכה
  6. לאחר שהתקררה נעביר פלטה בשוליים של התבנית,
    נחלץ ונהפוך בזהירות לצלחת הגשה, נפזר מעל אבקת סוכר וזה הכל
    תהנו!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי