נתחיל בלגרד שוקולד מריר בפומפייה עד קבלת פירורים,
נכין מראש גם את הקוקוס הקלוי- במחבת חמה נניח קוקוס טחון ונערבב עד שמתקבל גוון זהוב ומקורמל ונניח בצד
נעבור לבלילת העוגה-
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים, נפעיל על מהירות בינונית ונוסיף את הסוכר בהדרגה, ניתן למיקסר כ7-10 דקות עד קבלת קצף מבריק ויציב.
נוסיף את הקוקוס הקלוי והשוקולד המגורד ונמשיך בערבוב עד שמתקבלת בלילה חלקה ותפוחה.
ניצוק לתבנית לא משומנת את בלילת העוגה ונכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ40-45 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נוציא את העוגה מאפייה וישר שהיא יוצאת מהתנור בזהירות נהפוך אותה על השיניים של התבנית אנג’ל, נצנן בטמפרטורת החדר כאשר היא הפוכה
לאחר שהתקררה נעביר פלטה בשוליים של התבנית,
נחלץ ונהפוך בזהירות לצלחת הגשה, נפזר מעל אבקת סוכר וזה הכל
תהנו!
תגובה אחת
לילה טוב לך, לפי איזה כוס מידה את משתמשת במתכון, אשמח בתודה למענה בעניין, מירי.