עוגת שכבות שוקולד וקרם

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קובנה עננים

90 דקות

קושי: בינוני

21 יוני

חלת מפתח

120 דקות

קושי: בינוני

9 ספטמבר

רכיבים

יום המשפחה כבר ממש כאן ומה יותר כיף מעוגת שכבות שוקולד וקרם שמתאימה לכל המשפחה! השתמשתי בסדרת השוקולדים החדשה של מימונס המתאימה לציפוי, מילוי ונשנוש.

הוראות הכנה

יום המשפחה כבר ממש כאן ומה יותר כיף מעוגת שכבות שוקולד וקרם שמתאימה לכל המשפחה! השתמשתי בסדרת השוקולדים החדשה של מימונס המתאימה לציפוי, מילוי ונשנוש.

  1. נתחיל בהכנת הבסיס-
    בקערה נמיס יחד בפולסים במיקרו שמן ושוקולד ונניח בצד.
  2. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח ביצים וסוכר ונפעיל 7 דקות עד קבלת קצף תפוח ובהיר, נוסיף את השמן והשוקולד שהמסנו ונערבב, נוסיף קקאו וקמח תופח ונערבב עד איחוד.
  3. נשמן תבנית תנור ונניח מעל ניר אפייב כדי שידבק, נשמן מעט את הנייר אפייה וניצור את הבלילה לתבנית וניישר.
  4. נכניס את העוגה לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל12 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
  5. לקרם-
    בקערת המיקסר/ מיקסר יד נניח שמנת, מסקרפונה ואבקת סוכר, נפעיל עד קבלת קרם, נוסיף את הפודינג ונפעיל שוב עד קבלת קרם ייציב.
  6. נחלץ את הבסיס שאפינו מהנייר אפייה ונחצה ל2 חלקים, נבחר תבנית מתאימה שהבסיס שלה יהיה בגודל של בסיס העוגה, נניח בתחתית התבנית שכבה של עוגה, מעל נניח את הקרם, נכסה בשכבה נוספת של עוגה ואת שאריות הקרם נניח מעל הכל וניישר בעזרת פלטה לשכבה דקה מאוד.
  7. נמיס יחד בפולסים שוקולד חלב, מריר ושמנת להקצפה עד גנאש חלק, נוסיף שקדים גרוסים ונערבב, נצפה את העוגה בגנאש וניישר, נכניס את העוגה לקירור של שעה וחצי לפחות
    וזה הכל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי