עוגת שכבות מוס בייגלה

זמן הכנה

150 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

באנים עם אסאדו מפורק בנינג'ה סמארט-ליד

90 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

עוגת קסטה אישיות

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. במעבד מזון נטחון בייגלה לפירורים דקים, נעביר לקערה נוסיף חמאה מומסת ואבקת סוכר ונערבב לקבלת פירורים לחים.
  2. נעביר לרינג/ תבנית בקוטר 24 ונהדק הייטב ונשמור בקירור.
  3. נעבור להכנת מוס השוקולד-
    קודם מכינים את המסת הג׳לטין- בקערה קטנה מניחים ג’לטין ומים ומכניסים למקרר.
  4. בקערה נפרדת מניחים שוקולד חלב ו100 מ״ל שמנת להקצפה וממיסים בפולסים במיקרו לאחר שהתערובת נמסה מוסיפים חצי מכמות המסת ג׳לטין (15 גרם) ומערבבים עד שנמס לגמרי בלי גושים.
  5. בקערת המיקסר שמים 250 מ״ל שמנת להקצפה ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת מרקם יוגורט, מוסיפים את הקערה עם השוקולד ומערבבים עד קבלת מסה חלקה, שופכים לתבנית ששמרנו בקירור ומכניסים למקפיא לשעה.
  6. בפולסים במיקרו של 5 שניות נמיס את מסת ג׳לטין, נערבב את הג׳לטין בקערה עם הקרם ונוסיף את הבייגלה הטחון, ניצוק את המוס על שכבת השוקולד ונכניס למקפיא ל3 שעות נוספות.
  7. נחמם בפולסים במיקרו שמנת עם שוקולד חלב ומריר עד המסה מלאה, אחרי הקפאה מלאה של המוס מוזגים את הגנאש בחלק העליון, מכניסים להקפאה נוספת להתייצבות הגנאש, לפחות כשעה.
  8. לאחר מכן מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים עם בייגלה וקצפת.
    זה הכל תהנו♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי