נעבור להכנת מוס השוקולד-
קודם מכינים את המסת הג׳לטין- בקערה קטנה מניחים ג’לטין ומים ומכניסים למקרר.
בקערה נפרדת מניחים שוקולד חלב ו100 מ״ל שמנת להקצפה וממיסים בפולסים במיקרו לאחר שהתערובת נמסה מוסיפים חצי מכמות המסת ג׳לטין (15 גרם) ומערבבים עד שנמס לגמרי בלי גושים.
בקערת המיקסר שמים 250 מ״ל שמנת להקצפה ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת מרקם יוגורט, מוסיפים את הקערה עם השוקולד ומערבבים עד קבלת מסה חלקה, שופכים לתבנית ששמרנו בקירור ומכניסים למקפיא לשעה.
בפולסים במיקרו של 5 שניות נמיס את מסת ג׳לטין, נערבב את הג׳לטין בקערה עם הקרם ונוסיף את הבייגלה הטחון, ניצוק את המוס על שכבת השוקולד ונכניס למקפיא ל3 שעות נוספות.
נעבור לגנאש-
נחמם בפולסים במיקרו שמנת עם שוקולד חלב ומריר עד המסה מלאה, אחרי הקפאה מלאה של המוס מוזגים את הגנאש בחלק העליון, מכניסים להקפאה נוספת להתייצבות הגנאש, לפחות כשעה.
לאחר מכן מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים עם בייגלה וקצפת.
זה הכל תהנו♥️
היי,
תודה על המתכון!
אשמח אם בשלבים של הוראות ההכנה יהיה כתוב מה מכינים כעת בכל שלב, זה קצת מבלבל בלי.
אגב בשלב 5 לא כתוב שמקציפים את השמנת עם הג׳לטין (אם אמורים..)
תגובה אחת
היי,
תודה על המתכון!
אשמח אם בשלבים של הוראות ההכנה יהיה כתוב מה מכינים כעת בכל שלב, זה קצת מבלבל בלי.
אגב בשלב 5 לא כתוב שמקציפים את השמנת עם הג׳לטין (אם אמורים..)