בקערת המיקסר נניח חמאה רכה, מחית וניל, סוכר לבן ודמררה ונפעיל עם בלון הקצפה כ5 דקות, נוסיף ביצים בהדרגה ונפעיל ל6 דקות נוספות, נוסיף שמנת חמוצה, חלב וקמח ונערבב עם מטרפה עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים.
נעביר את הבלילה לתבנית אפייה עגולה קוטר 22 משומנת, נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כשעה או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נוציא ונצנן בחוץ, נחלץ את העוגה מהתבנית לאחר שהתקררה ונחלק אותה ל2.
נכין את הקרם-
בקערת המיקסר נניח שמנת להקצפה ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קרם, נוסיף את הפודינג ונפעיל שוב עד קרם ייציב.
נתחיל להרכיב את השכבות-
בצלחת הגשה נניח מעט קרם ונניח מעל את השכבה הראשונה של העוגה, נניח שכבה יפה של קרם ונשטח בעזרת פלטה, נניח את השכבה הנוספת של העוגה ועם שאריות הקרם נצפה את העוגה.
בשלב זה נכניס את העוגה למקרר לחצי שעה.
אפשר להכין קרם חמאה או לעשות קרם כמו המילוי ולצפות, במתכון אני עשיתי.
קרם חמאה-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה רכה (לא רכה מידי), אבקת סוכר ופודינג ונפעיל עד קבלת קרם חלק, נצפה את העוגה בקרם וניישר עם פלטה.
נקשט את העוגה עם קישוטי שוקולד לבן או סוכריות.
נשמור במקרר, זה הכל תהנו!