נמיס בפולסים במיקרו שוקולד מריר ושמן נערבב עד איחוד ונניח בצד.
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח ביצים וסוכר ונפעיל כ6 דקות על מהירות בינונית עד קבלת תערובת תפוחה ואוויריות, נוסיף את השוקולד והשמן שהמסנו ונערבב בעזרת מטרפה, נוסיף קקאו מנופה, קמח תופח, שוקולית ומים, נערבב הכל עד קבלת בלילה חלקה.
ניצוק את הבלילה לתבנית מלבנית (32×24) משומנת ונכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ35 דקות או עד מכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נוציא את העוגה ונצנן בחוץ.
בינתיים נכין את רוטב שוקולד-
בקלחת נניח שמנת ונביא לרתיחה, נוסיף שוקולד חלב ומריר ונוריד מהאש, נערבב עד קבלת גנאש חלק ואחיד.
כאשר העוגה עדיין חמימה נחתוך את העוגה לפרוסות בגודל שווה ולאחר מכן ניצוק את הרוטב מעל העוגה וננער מעט שהרוטב יכנס בין הפרוסות, נקשט בסוכריות צבעונית.
וזה הכל תהנו!