עוגת קרפים ללא סוכר

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת שוקולד וקרם אוראו

60 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

פיצה מורטי

180 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערה נניח ביצים, סוכר, תמצית וניל וחלב ובעזרת מטרפה נטרוף טוב, נוסיף את הקמח והמים ונמשיך לטרוף עד קבלת בלילה אחידה.
  2. נחמם מחבת עם מעט חמאה, וניצוק מהבלילה למחבת החמה, נשטח בעזרת לקרף דק, נהפוך אחרי דקה ונוציא לצלחת, כך נמשיך עד שמתקבלת ערימה של קרפים.
  3. לאחר שהקרפים מתקררים נקרוץ בעזרת רינג את הקרפים לגודל שווה.
  4. נעבור לקרם –
    בקערת המיקסר נניח שמנת להקצפה, גבינת מסקרפונה, סוכר וניל סוויטאנגו ופודינג וניל, נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב.
  5. נעבור להרכבה-
    על צלחת הגשה נניח קרפ ובעזרת פלטה נמרח שכבה אחידה ודקה מהקרם שהכנו, מעל נניח עוד קרפ וכך נמשיך לבנות את השכבות עד קבלת עוגה גבוה מלאה בשכבות.
  6. נשמור מעט מהקרם ונקשט בחלק העליון, נניח פירות יער לקישוט, וזה הכל.
  7. את העוגה נכניס למקרר 3 שעות להתייצבות.
    נוציא ונפרוס לפרוסות תהנו♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי