עוגת קרמבו

זמן הכנה

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake מתרגשת לספר שאני חלק מנבחרת המשפיעניות של "שף" ב"לאשה" והמתכונים שלי יופיעו במגזין ובאתר והשבוע: עוגת קרמבו מהממת עם תחתית של כדורי שוקולד, מושלמת לילדים ובכל! עוגת קרמבו: לתחתית- 250 גרם ביסקוויט פתיבר (שרוול) 80 גרם שוקולד חלב 80 גרם שוקולד מריר 150 גרם שמנת להקצפה 38% לקרם- 250 מ״ל שמנת להקצפה 38% כוס חלב 3 כפות אבקת סוכר חבילת אינסטנט פודינג וניל לגנאש- 80 גרם שוקולד חלב 80 גרם שוקולד מריר 150 גרם שמנת להקצפה 38% אופן ההכנה: נתחיל בתחתית- בקערה נניח שוקולד חלב, מריר ושמנת להקצפה ונמיס בפולסים במיקרו עד קבלת גנאש חלק. נטחון פתיבר לפירורים דקים ונערבב יחד עם הגנאש לעיסה אחידה. נשטח בעזרת לתבנית קפיץ עגולה קוטר 22, נכניס למקפיא להתייצבות עד שהקרם יהיה מוכן. לקרם- בקערת המיקסר נניח שמנת, חלב ואבקת סוכר ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, נוסיף פודינג ונפעיל עד איחוד. ניצוק את שכבת הקרם לתבנית ובעזרת פלטה נשטח לשכבה אחידה. נכניס את העוגה למקרר לשעה וחצי. לגנאש- בקערה נניח שוקולד חלב, מריר ושמנת ונמיס יחד עד קבלת גנאש חלק, ניצוק מעל העוגה כאשר היא קרה לגמרי ונכניס למקרר עד התייצבות. לאחר שהעוגה התקררה נחלץ מהתבנית ונפרוס, זה הכל תהנו! #עוגתקרמבו ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת קסטה אישיות

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

חיתוכיות בראוניז וקראמבל פקאן

60 דקות

קושי: בינוני

11 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בתחתית-
    בקערה נניח שוקולד חלב, מריר ושמנת להקצפה ונמיס בפולסים במיקרו עד קבלת גנאש חלק.
  2. נטחון פתיבר לפירורים דקים ונערבב יחד עם הגנאש לעיסה אחידה.
  3. נשטח בעזרת לתבנית קפיץ עגולה קוטר 22, נכניס למקפיא להתייצבות עד שהקרם יהיה מוכן.
  4. לקרם-
    בקערת המיקסר נניח שמנת, חלב ואבקת סוכר ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, נוסיף פודינג ונפעיל עד איחוד.
  5. ניצוק את שכבת הקרם לתבנית ובעזרת פלטה נשטח לשכבה אחידה.
  6. נכניס את העוגה למקרר לשעה וחצי.
  7. לגנאש-
    בקערה נניח שוקולד חלב, מריר ושמנת ונמיס יחד עד קבלת גנאש חלק, ניצוק מעל העוגה כאשר היא קרה לגמרי ונכניס למקרר עד התייצבות.
  8. לאחר שהעוגה התקררה נחלץ מהתבנית ונפרוס.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי