אופן ההכנה:
בקערת המיקסר נניח ביצים ונפעיל על מהירות בינונית, נוסיף סוכר לבן וחום בהדרגה ונקציף כ8 דקות עד קבלת קצף תפוח ובהיר, נוסיף שמן ונערבב עם מטרפה, נוסיף קמח, קפה נמס ומים ונערבב עד קבלת בלילה אחידה.
נחמם תנור ל180 מעלות טורבו,
בתבנית מלבנית 22×30 משומנת ניצוק את בלילת העוגה מעל ניצוק את בלילת השוקולד בשורות ובעזרת פלטה ניצור צורת שיש ונכניס לאפייה כ40 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נצנן בחוץ עד קירור.
לקרם- בקערת המיקסר נקציף שמנת להקצפה, נוסיף פודינג ונפעיל עד קבלת קרם ייציב.
לאחר שהעוגה התקררה נמרח את הקרם ונישר עם פלטה, נפזר מעל שוקולד מריר מגורד וזה הכל תהנו!