עוגת קפה ושוקולד פרווה

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות קינדר

40 דקות

קושי: בינוני

15 יולי

בקלאוות גבינה ופיסטוק

40 דקות

קושי: קל

3 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. אופן ההכנה:
    בקערת המיקסר נניח ביצים ונפעיל על מהירות בינונית, נוסיף סוכר לבן וחום בהדרגה ונקציף כ8 דקות עד קבלת קצף תפוח ובהיר, נוסיף שמן ונערבב עם מטרפה, נוסיף קמח, קפה נמס ומים ונערבב עד קבלת בלילה אחידה.
  2. לבלילת השוקולד-
    בקערה נניח שוקולד ושמנת להקצפה ונמיס בפולסים במיקרו, נוסיף מבלילת העוגה ונערבב עד איחוד.
  3. נחמם תנור ל180 מעלות טורבו,
    בתבנית מלבנית 22×30 משומנת ניצוק את בלילת העוגה מעל ניצוק את בלילת השוקולד בשורות ובעזרת פלטה ניצור צורת שיש ונכניס לאפייה כ40 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
    נצנן בחוץ עד קירור.
  4. לקרם- בקערת המיקסר נקציף שמנת להקצפה, נוסיף פודינג ונפעיל עד קבלת קרם ייציב.
  5. לאחר שהעוגה התקררה נמרח את הקרם ונישר עם פלטה, נפזר מעל שוקולד מריר מגורד וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי