עוגת פקאן וקינמון

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת ג'לי תות

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

לחמניות בריוש פסטו וגבינות

60 דקות

קושי: בינוני

18 אוגוסט

רכיבים

עוגת פקאן וקינמון עם קראמבל מלמעלה! אחת העוגות החרושות שלי בשבתות האחרונות, רציתי לשתף שגם אתם תהנו ממנה כי היא פשוט מעולה! והכי חשוב שהיא פרווה אז בכלל😍

הוראות הכנה

עוגת פקאן וקינמון עם קראמבל מלמעלה! אחת העוגות החרושות שלי בשבתות האחרונות, רציתי לשתף שגם אתם תהנו ממנה כי היא פשוט מעולה! והכי חשוב שהיא פרווה אז בכלל😍

  1. נתחיל בהכנת הקראמבל-
    בקערה נניח את כל החומרים יחד ונערבב עד קבלת תערובת פירורית, נשמור במקרר עד השימוש.
  2. לתערובת פקאן-
    בקערה נניח פקאנים קצוצים, סוכר חום וקינמון ונערבב לאיחוד.
  3. נעבור לעוגה-
    בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח ביצים וסוכר ופעיל על מהירות בינונית מספר דקות עד קבלת קצף תפוח.

  4. נוסיף שמן ונערבב, נוסיף קמח, אבקת אפיה ומים ונטר עד קבלת תערובת חלקה.
  5. נשמן תבנית מתאימה (קוטר 24) ונרפד בנייר אפייה.
  6. ניצוק חצי כמות מבלילת העוגה ומעל נפזר את שכבת הפקאן והסוכר שהכנו, ניצוק את החצי השני של הבלילה ומעל נפזר את הקראמבל שהכנו.
  7. נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ35 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי