נוסיף חלמונים, אחד אחרי השני תוך כדי ערבוב, נסנן פנימה קקאו ונערבב עד תערובת חלקה.
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נקציף את החלבונים, נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמתין מספר דקות עד קבלת קצץ תפוח ויציב.
נוסיף את תערובת השוקולד עד לקערה ובעזרת לקקן נערבב בתנועות קיפול עד קבלת בלילה תפוחה מאוד וחלקה.
נשמן תבנית עגולה קוטר 22 ונצפה בנייר אפייה, ניצוק את בלילת העוגה ונכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל30-35 דקות, העוגה מוכנה כאשר העוגה מעט רכה במרכז ויציבה יותר בשוליים,נוציא את העוגה ונצנן בחוץ.
ניתן לעוגה להתקרר כשעה עד שמגיעה לטמפרטורת החדר ונפרוס.
תהנו!