עוגת סופלה כשל"פ

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת שכבות מוס בייגלה

150 דקות

קושי: בינוני

26 יוני

חריימה אורגינל

40 דקות

קושי: קל

1 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נמיס בפולסים במיקרו או בבן מארי שוקולד וחמאה ונניח בצד.
  2. לקערות נפריד ביצים לחלמונים וחלבונים, בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח את החלמונים (הצהוב) עם חצי מכמות הסוכר במתכון ונפעיל עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
  3. את קצף החלמונים נקפל בהדרגה אל קערת השוקולד עד איחוד.
  4. נשטוף את קערת המיקסר שתהיה סטרילית מהחלמון שהקפצנו ונניח חלבונים (הלבן) עם בלון הקצפה נפעיל ונוסיף בהדרגה את יתרת הסוכר עד קבלת קצף תפוח ויציב.
  5. נוסיף בפעימות מקצף החלמונים לתערובת השוקולד תוך כדי קיפול עד שנטמע לגמרי ונקבל בלילה תפוחה.
  6. נעביר לתבנית עגולה בקוטר 22 משומנת ומרופדות בנייר אפייה.
  7. נכניס לתנור שחומם מראש 165 מעלות כ35 דקות היא מוכנה שיש מעט קרום והשוליים נסדקים והמרכז מעט רך.
  8. נוציא ונצנן במקרר כ4 שעות, נפרוס ונגיש לצד גלידה וניל, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי