נשפוך את כל התערובת לתבנית ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים, שקדים ואגוזי מלך.
נניח בצד ונעבור לבלילה-
בקערת המיקסר או מיקסר יד נניח ביצים וסוכר ונפעיל כ2-3 דקות, נוסיף שמן ונערבב, נוסיף קמח, סולת, קוקוס, מיץ תפוזים וגרידת לימון, נערבב עד קבלת בלילה אחידה.
ניצוק את בלילת העוגה מעל שכבת הפיסטוקים ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות על טורבו, כ35 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
נצנן את העוגה בחוץ, ונהפוך על צלחת, נחלץ את הנייר אפיה, נחתוך ונגיש.
תהנו!