עוגת סולת ופיסטוקים הפוכה

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות סנדוויץ ריבה

40 דקות

קושי: קל

15 יולי

לחמניות סביח

90 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלשמן תבנית קוטר 26 ולרפד בנייר אפייה.
  2. לתחתית-
    בקלחת נניח סוכר דמררה ומים ונביא לביעבוע, נוסיף דבש ונערבב, לבסוף נוסיף קינמון וחמאה ונמשיך בערבוב עד שהחמאה נמסה והתקבלה תערובת אחידה.
  3. נשפוך את כל התערובת לתבנית ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים, שקדים ואגוזי מלך.
  4. נניח בצד ונעבור לבלילה-
    בקערת המיקסר או מיקסר יד נניח ביצים וסוכר ונפעיל כ2-3 דקות, נוסיף שמן ונערבב, נוסיף קמח, סולת, קוקוס, מיץ תפוזים וגרידת לימון, נערבב עד קבלת בלילה אחידה.
  5. ניצוק את בלילת העוגה מעל שכבת הפיסטוקים ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות על טורבו, כ35 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
  6. נצנן את העוגה בחוץ, ונהפוך על צלחת, נחלץ את הנייר אפיה, נחתוך ונגיש.
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי