עוגת מייפל פקאן וקינמון

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

אלפחורס קלאסי

40 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

עוגת תפוזים

60 דקות

קושי: בינוני

11 ספטמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלטחון פקאן יחד עם קינמון וסוכר עד קבלת פירורים, נשמור בצד עד שהבלילה מוכנה.
  2. לעוגה-
    נפריד ביצים לחלבונים וחלמונים, בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח חלבונים וסוכר ונפעיל כמספר דקות עד קבלת קצף תפוח ויציב, נוסיף חלמונים ושמן ונערבב בעדינות עם מטרפה.
  3. נוסיף קמח תופח ומיץ תפוזים ונערבב עד איחוד.
  4. נשמן תבנית עגולה קוטר 26 וניצוק את בלילת העוגה ונפזר מעל את תערובת הפקאן שהכנו וניישר מעט עם היד.
  5. נכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות טורבו כ40 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא עם פירורים לחים.
  6. נצנן את העוגה בחוץ ונזלף מעליה סירופ מייפל זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי