עוגת יום הולדת

זמן הכנה

180 דקות

רמת קושי

קשה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ספינג' קלאסי

90 דקות

קושי: קל

1 יולי

עוגת גבינה קלאסית

120 דקות

קושי: בינוני

23 ספטמבר

רכיבים

התחלתי את הדרך בלמכור עוגות יום הולדת, פעם ראשונה שאני מכינה לעצמי אחת כזו. זה מחזיר אותי להתחלה לגיל 15, כמה עברתי וכמה למדתי, היום אני יכולה להגיד שאני בדרך למה שחלמתי להיות. תודה לבורא עולם שאני זוכה לעבוד כל בוקר מחדש בעבודה שאני אוהבת, תודה על משפחה תומכת, תודה על בריאות, שפיות, שמחה ואושר פנימי🙏

הוראות הכנה

התחלתי את הדרך בלמכור עוגות יום הולדת, פעם ראשונה שאני מכינה לעצמי אחת כזו. זה מחזיר אותי להתחלה לגיל 15, כמה עברתי וכמה למדתי, היום אני יכולה להגיד שאני בדרך למה שחלמתי להיות. תודה לבורא עולם שאני זוכה לעבוד כל בוקר מחדש בעבודה שאני אוהבת, תודה על משפחה תומכת, תודה על בריאות, שפיות, שמחה ואושר פנימי🙏

  1. נתחיל בהכנת הבסיסים של העוגה-
    בקערת המיקסר נניח ביצים וסוכר ונפעיל על מהירות בינונית כ10 דקות עד קבלת קצף, נוסיף את השמן ונפעיל לאיחוד, נוסיף את קמח והמיץ תפוזים ונפעיל עד קבלת בלילה חלקה.
  2. נשמן 4 תבניות עגולות קוטר 24 וניצוק באופן שווה לכל תבנית, נכניס לתנור שחומם מראש 165 מעלות טורבו כ45 דקות.
  3. נוציא את העוגות ונצנן בחוץ, נכניס למקרר עד קירור מלא.
  4. לאחר שהעוגות התקררו נחלץ מהתבניות, בעזרת רינג בקוטר 20 נקרוץ כל עוגה.
  5. נעבור לקרם-
    בקערת המיקסר נניח שמנת מתוקה ונפעיל עד קבלת קרם, נוסיף פודינג וניל ונפעיל שוב עד קבלת קרם ייציב.
  6. נתחיל בהרכבת השכבות-
    על צלחת הגשה נניח מעט קרם, נניח שכבה של עוגה ומעל נזלף מהקרם, ניישר עם פלטה ונניח שכבה נוספת של עוגה מעל, כך נמשיך עד שיתקבל 4 שכבות של עוגה ו3 שכבות של קרם.
  7. עם הקרם שנשאר נמרח בחלק החיצוני של העוגה וניישר עם פלטה, נכניס את העוגה למקרר ל4 שעות לפחות שתתייצב.
  8. לעיטוף-
    בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונפעיל על מהירות נמוכה לאחר שנאבקת סוכר נטמעה בחמאה נעלה את מהירות המיקסר עד קבלת קרם חלק.
  9. בעזרת שקית זילוף נזלף סביב כל העוגה מהקרם, ניישר עם פלטה וקלף עד שנגיע לתוצאה הכי חלקה.
  10. נקשט מעל עם פטלים וזה הכל נשמור את העוגה במקרר עד השימוש.
    תהנו♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי