נתחיל בלהפריד ביצים לחלבון וחלמון,
בקערת המיקסר נניח חלבונים ונתחיל להקציף, נוסיף את הסוכר בהדרגה ונקציף מספר דקות עד קבלת קצף ייציב.
נוסיף חלמונים ושמן ונערבב עם מטרפה, נוסיף מיץ תפוזים, קמח, אבקת אפייה ופודינג ונערבב יחד עד קבלת מסה חלקה.
נעביר את בלילה לתבנית אפייה עגולה קוטר 22 ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ30 דקות,
מוציאים מאפייה ונותנים לעוגה להצטנן לגמרי.
נכין את הסירופ להברשה-
נמיס סוכר עם מים חמים ונערבב יחד, ונבריש את העוגה מעט בסירופ.
נעבור לקרם-
בקערת המיקסר נניח שמנת להקצפה, חלב וסוכר ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם חלק, נוסיף פודינג ונפעיל שוב עד קבלת קרם ייציב,
נעביר את הקרם לתבנית העוגה וניישר עם פלטה,
(ניתן לבנות את העוגה ברינג כמו בסרטון)
נכניס את העוגה למקרר ל25 דקות.
בנתיים נשטוף את התותים טוב ונפרוס אותם לאורך,
נוציא את העוגה מקירור ונסדר את התותים יפה אחד ליד השני.
נכין ג׳לי תות לפי ההוראות וניצוק בזרם דק בעדינות מעל שכבת התותים בלי שהתותים יזוזו.
נכניס את העוגה למקרר לשעתיים.
זה הכל ניתן להגיש תהנו❤️