עוגת גלידת החלב של קורנפלקס

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake עוגת גלידת החלב של קורנפלקס! לבסיס- 150 גרם קורנפלקס טחון 60 גרם חמאה לשכבת האמצע של העוגה- 70 גרם קורנפלקס שלמים 100 גרם שוקולד לבן לקראנץ- 70 גרם קורנפלקס טחון 100 גרם שוקולד לבן 1/4 כוס שמן לקרם- 200 גרם גבינת מסקרפונה 250 מ״ל שמנת להקצפה 38% כוס חלב שהשרנו יחד עם כוס קורנפלקס 1/3 כוס סוכר 3 כפות פודינג וניל לגנאש- 100 גרם שוקולד לבן 75 גרם שמנת להקצפה 38% אופן ההכנה: נתחיל בבסיס- בקערה נניח קורנפלקס טחון וחמאה מומסת ונערבב לאיחוד, נניח בתבנית/רינג קוטר 22 ונשטח בעזרת כף ונשמור במקפיא. בינתיים נכין את שכבת האמצע של העוגה- נמיס שוקולד לבן בפולסים במיקרו עד המסה מלאה ונוסיף קורנפלקס שלמים, נערבב יחד עד שהשוקולד ציפה טוב את הקורנפלקס ונניח בצד עד שימוש. לקראנץ- בקערה נמיס יחד שוקולד לבן ושמן, נוסיף קורנפלקס טחון ונערבב טוב טוב, נשטח על תבנית מרופדת בנייר אפיה לשכבה דקה מאוד ונכניס למקפיא ל10 דקות, נוציא ונשבור את השוקולד שהתקשה לחתיכות קטנות. לקרם- בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח גבינת מסקרפונה, חלב, שמנת להקצפה וסוכר, נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם יציב, נוסיף פודינג ונפעיל שוב עד איחוד. נוסיף לקרם את החתיכות קראנץ שהכנו מראש ונערבב. נעבור להרכבה של העוגה- נוציא את הבסיס שהכנו מהמקפיא וניצוק חצי מכמות הקרם ונישר, מעל נניח את הקורנפלקס שציפינו בשוקולד (נשמור קצת בצד לקישוט), נניח את ייתרת הקרם וניישר, נכניס את העוגה למקפיא ל5 שעות. לאחר שהעוגה קפאה נכין את הגנאש- נמיס יחד שמנת להקצפה ושוקולד לבן, ניצור מעל העוגה ונקשט מעל בקורנפלקס ששמרנו, נשמור את העוגה במקפיא ונחלץ מהרינג או מהתבנית לפני ההגשה, זה הכל תהנו!! #החלבשלהקורנפלקס #קורנפלקס ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קרוק מאדאם

30 דקות

קושי: קל

24 ספטמבר

בראוניז כשר לפסח

קושי: קל

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בבסיס-
    בקערה נניח קורנפלקס טחון וחמאה מומסת ונערבב לאיחוד, נניח בתבנית/רינג קוטר 22 ונשטח בעזרת כף ונשמור במקפיא.
  2. בינתיים נכין את שכבת האמצע של העוגה-
    נמיס שוקולד לבן בפולסים במיקרו עד המסה מלאה ונוסיף קורנפלקס שלמים, נערבב יחד עד שהשוקולד ציפה טוב את הקורנפלקס ונניח בצד עד שימוש.
  3. לקראנץ-
    בקערה נמיס יחד שוקולד לבן ושמן, נוסיף קורנפלקס טחון ונערבב טוב טוב, נשטח על תבנית מרופדת בנייר אפיה לשכבה דקה מאוד ונכניס למקפיא ל10 דקות.
  4. נוציא ונשבור את השוקולד שהתקשה לחתיכות קטנות.
  5. לקרם-
    בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נניח גבינת מסקרפונה, חלב, שמנת להקצפה וסוכר, נפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם יציב, נוסיף פודינג ונפעיל שוב עד איחוד.
  6. נוסיף לקרם את החתיכות קראנץ שהכנו מראש ונערבב.
  7. נעבור להרכבה של העוגה-
    נוציא את הבסיס שהכנו מהמקפיא וניצוק חצי מכמות הקרם ונישר, מעל נניח את הקורנפלקס שציפינו בשוקולד (נשמור קצת בצד לקישוט), נניח את ייתרת הקרם וניישר, נכניס את העוגה למקפיא ל5 שעות.
  8. לאחר שהעוגה קפאה נכין את הגנאש-
    נמיס יחד שמנת להקצפה ושוקולד לבן, ניצור מעל העוגה ונקשט מעל בקורנפלקס ששמרנו, נשמור את העוגה במקפיא ונחלץ מהרינג או מהתבנית לפני ההגשה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי